Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar toch kan het voorkomen dat de inhoud niet helemaal volledig en/of juist is. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Flex United is niet aansprakelijk in het geval iemand door te vertrouwen op of gebruik te maken van dergelijke informatie enig verlies of schade lijdt, op welke manier ook veroorzaakt.

De website bevat links naar externe websites, maar Flex United kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van die websites. Flex United aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in verband met die websites of links naar die websites.

De website is gemaakt en wordt geëxploiteerd door Flex United in Nederland. Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van de website en deze tekst. In geval van klachten over de informatie op deze website kunt u contact opnemen met info@flexunited.nl

WAAROM FLEX UNITED?

Flex United BV is gespecialiseerd in verschillende HR diensten. Wij kunnen u ondersteunen met diverse HR vraagstukken en inrichting van uw flexibele schil.

IK ZOEK MEDEWERKERS!

Flex United werft talent. Voor tijdelijke en vaste banen. Bekijk wat wij doen voor organisaties die werken met talent. Lees hier meer over onze diensten en/of vertel ons wat je zoekt.