WORD HR BUSINESS PARTNER
BIJ FLEX UNITED!

Heb jij ervaring of ambities in de arbeidsbemiddeling? Dan is Flex United op zoek naar jou als partner!

Over Flex United:
Flex United is een landelijk opererende jonge ambitieuze onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, bestaande uit ervaren specialisten. We zijn ambitieus, en daarom zoeken we uitbreiding. Onze focus is het waarborgen van continuïteit en tevredenheid bij onze opdrachtgevers, medewerkers en partners.

Wat houd HR Business partner in?
Flex United biedt je de mogelijkheid een florerende business op te bouwen zonder investering en risico’s, in je eigen regio. Je werkt volledig zelfstandig met alle vrijheden die daarbij horen met. Je bepaalt je eigen uren, werktijden, gebied en branche. In deze rol als ondernemer bepaal je zelf hoeveel je verdient op basis van succes. Wel krijg je ondersteuning op het gebied van naamsbekendheid, marketing en nemen we uiteraard de volledige backoffice uit handen.

Je bent commercieel, gedreven, stressbestendig, houdt het overzicht en gaat graag uitdagingen aan. Kortom, je zoekt een dynamisch, uitdagend partnerschap waarin je zelfstandig kunt werken, en jouw commerciële talent volledig tot zijn recht komt.

Werkzaamheden:
Je benadert (potentiële) klanten met het doel om opdrachten binnen te halen. Je bent volhardend en gaat – zonder jezelf op te dringen – door totdat het uiteindelijk tot een opdracht komt. Wanneer dat zover is, beheer je het account en streef je naar een perfecte dienstverlening. Vanuit accountbeheer probeer je uiteindelijk nieuwe opdrachten te verkrijgen.

Als HR Business partner match jij vraag en aanbod. Je werft en selecteert kandidaten, stemt tarieven en werkzaamheden af, koppelt deze aan de opdrachten die jij hebt binnengehaald en legt de basis voor een vlekkeloze afhandeling vanuit de backoffice.

Je vergroot, versterkt en onderhoudt jouw netwerk van bestaande opdrachtgevers en kandidaten.

Wij bieden:

 • Een interessant verdienmodel met een ondernemersinkomen op basis van een gelijkwaardige winstverdeling waarbij jij direct meedeelt in het succes
 • Een enthousiaste, leuke werkomgeving en sfeer waarin wij je helpen bouwen aan jouw groeiende onderneming
 • Professionele begeleiding
 • Volledige verzorging van alle faciliteiten om de succesfactor te vergroten
 • Ondersteuning door Flex United in kennis en ontwikkeling d.m.v. trainingen en webinars
 • Een professionele backoffice
 • Een digitaal portal voor het inschrijven van medewerkers en opdrachtgevers
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • Ruime zelfstandigheid in het afspreken van tarieven en marges
 • Mogelijkheid om vanuit je thuisoffice te kunnen werken
 • Een risicoloze start als ondernemer

Hebben we je interesse gewekt, bel ons dan op 085 – 077 81 11 of vul het formulier in voor een persoonlijke kennismaking.

Bel ons op 085 – 077 81 11
of vul onderstaand formulier in.

WAAROM FLEX UNITED?

Flex United is gespecialiseerd in verschillende HR diensten. Wij kunnen u ondersteunen met diverse HR vraagstukken en inrichting van uw flexibele schil.

IK ZOEK MEDEWERKERS!

Flex United werft talent. Voor tijdelijke en vaste banen. Met of zonder contract. Bekijk wat wij doen voor organisaties die werken met talent. Lees hier meer over onze diensten en/of vertel ons wat je zoekt.